Ne kemi ndërtuar zgjidhje për...
Bg images

Vlereso parafjalen

Pse të zgjidhnius si e juajaShopify punësimin e partnerit?

Ne ju ndihmojmë të punësoniShopify programuesit dhe zhvilluesit

Arriti LokalShopify Talent

Merrni qasje të drejtpërdrejtë nëShopify pishina e talenteve.

Kurseni kohë

Burimi i deleguar iShopify kandidatët për tëshopifyfactory.io

Kurse para

Ulni ndjeshëm kostot tuaja të punësimit.

TopShopify Talent

Ne kemi akses në mijëraShopify zhvilluesit.

Mbështetje

Ne ju ndihmojmë të krijoni marrëdhënie dhe të përdorni teknikat e mbajtjes së punonjësve për të siguruar besnikërinë e ekipit.

Punësimi i rreptë

Procesi ynë i punësimit është i rreptë. Ne bëjmë testime të gjera vetëm për të mbajtur më të mirën.

ekspertizë në Shopify

Cfare e ben ShopifyFactory aq e veçantë?

ShopifyFactory e specializuar në Shopify. Ne kemi një ekip prej Shopify !

Shape Images

12

Vitet e funksionimit

Shape Images

360

Projektet e dorëzuara

Shape Images

160

Shopify Zhvilluesit

Shape Images

6

Ne jemi të specializuar në Shopify.

ekipi ynë

Së bashku ne mund të bëjmë shumë më tepër sesa mund të bëni ju vetë.

Ne jemi në kërkim të individëve të talentuar dhe të shtyrë për t'iu bashkuar ekipit tonë në rritje të shpejtë.

Shape
Shape
Shape
Procesi

Si punon

Ne kemi një proces të thjeshtë 5 hapash në vend. Ju na kontaktoni me nevojën tuaj, ne biem dakord për bashkëpunimin tonë, më pas ju na dërgoni përshkrimet tuaja të punës, ne ju ndihmojmë të gjeni talentin, t'ju dërgojmë CV-të e kandidatëve të mundshëm. Nëse vendosni të ecni përpara me një kandidat të caktuar, bëni një ofertë, nëse oferta pranohet, ne kemi arritur objektivin tonë.


Kontrata
Dërgo përshkrimin e punës
Ne Vlerësojmë
Ne Hulumtojmë
Rezultati

Punësoj Shopify specialistë sot!

Le të punojmë së bashku për tuajin Shopify projekti Fillo!
Shape
Shape